Bel:06-28808601 Mail: synergyofhabits@gmail.com

Over mij

Mijn naam is Mandy en ik ben de oprichter van Synergy Of Habits.

Lees meer op deze pagina over wie ik ben,

wat ik doe en wat me drijft.


Wie ik ben

Coach,tainer & ontwikkelaar met het fingerspitzegefühl voor gedrag. Gedrag op en rondom het podium. Op dit thema is Mandy als gedragsspecialist afgestudeerd in 2014 in samenwerking met de Nederlandse Popacademie.

Als coach, trainer en ontwikkelaar ben ik gespecialiseerd in het gedrag van mensen. Ik train en begeleid mensen en groepen in positieve gedragsverandering. Met mijn luisterend oor, “fingerspitzgefühl” en ervaring weet ik het beste uit iemand, een team of organisatie te halen en blijvend te motiveren.

Wat ik doe

Wanneer ik coach, train en ontwikkel...

...zijn authenticiteit, eenvoud en sfeer mijn cruciale speerpunten. Ik werk doelgericht, maar zorg altijd voor een inspirerende, vooruitstrevende en positieve sfeer. De wensen van u als persoon, groep of organisatie staan centraal. Door de inzet van diverse methoden breng ik wensen in kaart en maken we samen een plan.

Wat me drijft

Wanneer jij overtuigend presenteert, dan straal je van binnen en van buiten.    Op het moment dat er passie van binnenuit komt, dan is er contact. Dan gebeurt er iets in het contact met anderen. Dit heet flowcontact.  Flow is er als je er bewust van  bent waar jouw betrokkenheid zit, wat drijft en inspireert, dat wat klopt, dan is er flow en dat trekt mensen aan. Op hun beurt geeft jouw publiek dat terug. Dat geeft een bruisend effect, energie.

Juist die flow is hét speerpunt dat op het podium cruciaal is, maar niet alleen op het podium, ook in het dagelijks leven en tijdens presentaties.

Ik krijg er energie van om dit alles voor elkaar te krijgen tijdens mijn coachingsessies en trainingen en die energie geef ik op mijn beurt weer terug.

Wil je meer over mij en mijn achtergrond weten? Bekijk dan vooral even mijn LinkedIn profiel!