Bel:06-28808601 Mail: synergyofhabits@gmail.com

Trainen

Als trainer streef ik naar duurzame verandering bij individuen, teams of organisaties. Mijn kracht is om verbindingen te leggen. Wanneer je als individu, groep of organisatie in staat bent om verbinding te maken, dan schep je mogelijkheden om de ander positief te beïnvloeden. Ik gebruik hierbij de kracht van muziek, dans, kunst of sport als inspirerende middelen om gedragsverandering positief te beïnvloeden.

Ik start altijd van binnenuit: het individu met zijn persoonlijkheid staat centraal. Ik daag mensen uit om kritisch naar zichzelf te kijken en patronen in hun gewoontes te ontdekken. Ik optimaliseer door veiligheid te creëren, waarin er plezier is, maar tegelijkertijd confronteren en reflecteren we. Als we de patronen ontdekt en doorbroken hebben, dan komt er een synergy tot stand. De synergy van 1+1=3. Passie en talent komen bij elkaar. Doen waar je goed in ben en doen wat je leuk vindt. Dat is de basis van positieve gedragsverandering.

Synergy Of Habits

Bij Synergy Of Habits kun je terecht voor vragen over persoonlijke controle op psychologie, passie en talent,  loopbaansucces en carrièretevredenheid, zodat deze blijven zegevieren in het heden en de toekomst. Vragen kunnen zowel werk- als privé gerelateerd zijn.


Portfolio Trainingen

Naast Jureren en bandcoaching bij bandwedstrijden bij o.a. ''Clash of the Titans' en "Altersonic Showcases" zijn de volgende trainingreeksen gegeven:


Show Your Stage Skills (v.a. 2019)

Trainen van presentatievaardigheden.Kijk op www.showyourstageskills.nl voor meer info.Project Mixtape (2016-2017)

Spreekstalmeesters voor het publiek van Altersonic Showcases, tijdens Eurosonic Noorderslag in 2017 samen met diverse mensen die werken in de muziekindustrie.

Internationale Schakelklassen (2016-2017)

Een pilottraject, waarin een lessenreeks is ontworpen, waarbij leerlingen toewerken naar het organiseren van een eigen festival met eigen optredens in zowel presenteren als muziek maken en dans. Centraal in de lessenreeks staat de identiteit {Wie ben ik? Wat kan ik ? Wat wil ik?) .